Veilig betalen met:
Veilig betalen met

Volg ons op Facebook:
Volg ons op facebook

Home Contact
Winkelwagen:

(0) artikelen

Waar let je op bij wiegendekens?

Hoe vind je de goede wieg deken?

Waar zoekt je  naar als u op zoek bent naar een deken voor je  wiegje ?Dat is een vraag die niet eenvoudig tebeantwoorden is. Wat vind jij belangrijk als je een dekentje voor het wiegje gaat kopen?
cotton baby wiegendeken

Is veiligheid jouw het  belangrijkste criterium? Of bent je – bijvoorbeeld - bang dat je  kindje voor van alles allergisch zal zijn en zoekje dus  een zo allergie-vrij mogelijke wiegendeken?

Kosten

Of zoekt u vooral een goedkope deken? Dat mag, je kan je geld maar een keer uitgeven. En een wiegje gebruik je tenslotte maar kort..Of maakt het je niet uit wat die deken voor het wiegje  kost als het maar precies, die kleur, die stijl is, die je in je  hoofd hebt?

Kortom er spelen nog al wat mogelijkheden als het gaat om uiteindelijk te beslissen welke deken wieg u moet kiezen. Bij babyenkind hebben we 2 merken in de babywinkel liggen. We hebben Fresk en Cottonbaby. Beide merken staan al jaren lang goed bekent. Fresk is een wiegendeken van fleece, gevaar voor wol-allergie bestaat dan niet. De kleuren zijn prachtig en tijdloos. Het is beslist een dekentje dat jaren meegaat, wie weet liggen de kleinkinderen er straks nog onder. Ons andere merk is Cotton baby. Deze effen katoenen wiegendeken  is prachtig om te zien en iets goedkoper dan de Fresk. Bovendien is hij van katoen en dat vinden sommige moeders prettig : zij vermijden liever synthetische stoffen. Kortom in onze winkel.babyenkind.nl  vindt U altijd de juiste deken.