Veilig betalen met:
Veilig betalen met

Volg ons op Facebook:
Volg ons op facebook

Home Contact
Winkelwagen:

(0) artikelen

peuterdekbedovertrek rupsje nooitgenoegWelke afmeting heeft een peuterdekbed

Peuterdekbedden zijn over het algemeen 1.20 bij 1.50. Wat groter is natuurlijk geen enkel probleem, wat kleiner is misschien wat lastig. Dan woelt je peuter zich makkelijk bloot.

Van welk materiaal je dekbedje is  dat is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wat heel belangrijk is, is dat je je peuterdekbed goed kan wassen. Een peuter heeft nog wel eens een ongelukje..
 Voor peuterdekbedden zijn de leukste peuterdekbedovertrekken te krijgen.

Wij zijn trots op onze voorraad! Stoere jongens dekbedovertrekken met Sam de Brandweerman en Thomas de Locomotief. Lieve meisjes dekbedovertrekken met Peppa Pig , en natuurlijk de geweldige voor jongens en meisjes dekbedovertrekken met rupsje nooit genoeg.

Peuterbedje of grotemensenbed

Bij het kopen van een peuterdekbed vragen veel ouders zich af: zal ik maar niet direct overstappen op een grote-mensen bed? Dat is natuurlijk een overweging want je peuter maakt natuurlijk relatief kort gebruik van een peuterbedje.

Ouders doen het vaak, omdat een peuter zo verloren ligt in zo’n groot bed, en ook omdat ze de overgang van wieg of ledikantje wel heel groot vinden.

Wanneer je zeker weet dat je kindje nog broertjes of zusjes krijgt, is de aanschaf van een peuterbedje met peuterdekbed, alweer minder een investering. Immers dan maken er twee of drie kindjes gebruik van. Dan is het wel slim om voor de dekbedovertrekken te kiezen voor “gender-neutraal”

Je kan ook overwegen  het peuterbed met peuterdekbed en peuterdekbedovetrekken gewoon weer te verkopen. In dat geval is het misschien wel verstandig voor een degelijke kwaliteit te kiezen...dat brengt dan meer op.

Wat je ook kiest we wensen je veel plezier met het rondkijken op onze slaapafdeling