Veilig betalen met:
Veilig betalen met

Volg ons op Facebook:
Volg ons op facebook

Home Contact
Winkelwagen:

(0) artikelen

Nieuwe producten

 Wat zijn Melkbandjes

melkbandjes

Eenmaal geprobeerd, wil je dit nooit meer missen! Deze melkbanden zijn over komen waaien uit Amerika. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken bij de must-haves van een jonge moeder. Maar wat is een melkbandje nu precies?

Een melkbandje is een rubberen armbandje, met  een schuifje. Aan de ene kant van het bandje staat links, aan de andere kant staat rechts

ga hier verder!

Waar let je op bij wiegendekens ?

wiegendeken

Waar zoekt je  naar als u op zoek bent naar een deken voor je  wiegje ? Dat is een vraag die niet eenvoudig tebeantwoorden is. Wat vind jij belangrijk als je een dekentje voor het wiegje gaat kopen?

Kijk verder

 

 Welke wieg deken? 

wieg deken

Je vraagt je natuurlijk af welke wieg deken je het beste op de wieg kan leggen. je wil natuurlijk een mooie wieg deken, maar je wil ook een veilige!
Over veiligheid van wieg dekens is een boel gezegd, maar lang niet alles klopt nu nog...Soms zijn inzichten wat verouderd..

Materialen

Laten we eens beginnen met naar de materialen te kijken.
Er zijn eigenlijk maar drie materalen waar wieg dekens van gemaakt zijn: katoen, wol of kunststof.

Vind meer info

 

Hoe bepaal je de maat van je wieg laken

lakens in alle kleuren

 De maat van een wieglaken hangt natuurlijk af van hoe groot je wieg is! Dus meet van te voren goed je wieg op, zou ik zeggen. Denk erom als je de maat van je wiegelaken berekent, dat je wel de maat van de matras moet meerekenen! Zorg voor genoeg "overlap" je wil je wiegenlakentje ook goed kunnen instoppen!

Hoeveel wieg lakens heb je nodig?

broertjes in bed

Hoeveel wiegenlakens heb je eigenlijk nodig ? Het is moeilijk daar een exact antwoord op te geven. Persoonlijk zou ik zeggen : je hebt eigenlijk nooit genoeg lakens voor je wieg. Het is toch opvallend hoeveel je lieve kleine baby smerig maakt ? Een lekkende luier, een verkeerd gevallen voeding, een druipneusje. Noem het maar op, eigenlijk kun je het zo gek niet verzinnen of je baby heeft wel iets smerig gemaakt

Meer weten?

 

Welke afmeting heeft een peuterdekbed

peuterdekbedovertrek rupsje nooitgenoeg

Peuterdekbedden zijn over het algemeen 1.20 bij 1.50. Wat groter is natuurlijk geen enkel probleem, wat kleiner is misschien wat lastig. Dan woelt je peuter zich makkelijk bloot.

Van welk materiaal je dekbedje is  dat is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wat heel belangrijk is, is dat je je peuterdekbed goed kan wassen. Een peuter heeft nog wel eens een ongelukje.. klik voor meer info

 

Hoe vaak moet een kind in bad?

bad speelgoed

Daar lopen de meningen nogal over uiteen…Hoe vaak je kind moet badderen is geen uitgemaakte zaak.
Voor een schoon en fris gevoel, zou je zeggen: elke dag! Maar de zijn genoeg deskundigen die dat afraden. Teveel wassen zou de vetlaag van de huid aantasten. En dat vetlaagje is er ter bescherming van onze huid. Zou dan toch wat mijn oma altijd zei waar zijn? 

 

Fijn haar en haarclipjes
haarclipje

Fijn haar en haarknipjes

Heb je lang haar, dan heb je haarknipjes nodig, al is het maar om het haar  uit je gezocht te houden.
Het klinkt zo eenvoudig: even een knipje in je haar en HOPPA een keurig kapsel.

Niet is minder waar. Lang niet elk knipje past bij elk haartype. Veel ( vooral heel jonge meisjes ) hebben er last van dat hun haar heel fijn en zacht is. Prachtig om te zien, maar lastig om in het gareel te houden.

Kijk hier voor tips