Veilig betalen met:
Veilig betalen met

Volg ons op Facebook:
Volg ons op facebook

Home Contact
Winkelwagen:

(0) artikelen

melkbandjes!

Wat zijn Melkbandjes

melkbandjes

Eenmaal geprobeerd, wil je dit nooit meer missen! Deze melkbanden zijn over komen waaien uit Amerika. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken bij de must-haves van een jonge moeder. Maar wat is een melkbandje nu precies?

Een melkbandje is een rubberen armbandje, met  een schuifje. Aan de ene kant van het bandje staat links, aan de andere kant staat rechts. Goh, dat is nieuws zal je zeggen. Maar, nu komt het ! Wanneer je klaar bent met een voeding, draai je het armbandje om. Nu weet je dat je rechts, dan wel links moet beginnen! Handig want je hoofd is in die begin dagen een zeef! Echt geloof mij( mij kon je die eerste dagen opvegen en die zijn nu juist cruciaal voor de borstvoeding).
 Goed als je het bandje hebt omgedraaid  zet je het schuifje naar het volgende tijdstip. Als je kleintje gaat huilen, kan je in ieder geval makkelijk vaststellen of het al "honger" tijdstip is. Niet dat het heel veel uitmaakt, wij zijn echt voorstanders van voeden op commando, maar je hebt enigszins een idee

Zo kun je nooit meer vergeten hoe laat en aan welke kant je de volgende voeding geeft. Handig he? 

vroeger


Regelmatig kom ik jonge moeders tegen, vergezeld van hun moeder. Als ik mijn melkbandjes aanprijs kijken die moeders ( die soms nog jonger zijn dan ik) mij zuinig aan. En zeggen dan ( met zo'n bekkie weetjewel) WIJ deden dat gewoon met een veiligheidsspeld aan onze bh....JEAH right....Nou lieve moeders, WIJ nemen een kek melkbandje!