Veilig betalen met:
Veilig betalen met

Volg ons op Facebook:
Volg ons op facebook

Home Contact
Winkelwagen:

(0) artikelen

Fijn haar en haarknipjes.

haarclipje

Heb je lang haar, dan heb je haarknipjes nodig, al is het maar om het haar  uit je gezocht te houden.
Het klinkt zo eenvoudig: even een knipje in je haar en HOPPA een keurig kapsel.

Niet is minder waar. Lang niet elk knipje past bij elk haartype. Veel ( vooral heel jonge meisjes ) hebben er last van dat hun haar heel fijn en zacht is. Prachtig om te zien, maar lastig om in het gareel te houden.


En in het gareel houden is een ding, maar veel meiden hebben lang haar omdat ze het nu net zo leuk vinden daar vlechten en knotten en weet-ik-wat-nog-meer in te maken.
En laten we eerlijk zijn; dat is ook heel leuk!

Moeders van meisjes met fijn, dun haar kunnen eigenlijk alleen maar uitproberen. Er is helaas geen gouden regel voor. Of een merk  haarclipjes dat nu juist voor dat haartype heel geschikt is.

Een trucje dat ik als moeder wel eens uithaalde was een heel mooi en favoriet haarclipje was er stiekem ( een gewoon haarspeldje overheen schuiven) zo’n eenvoudig bruin schuifje kan de boel aardig op zijn plaats houden!

Een haarbandje, met een mooi haarknipje vastgezet, kan ook schattig staan. Het haarknipje heeft dan wat extra grip, door het bandje. En je dochter? Die voelt zich een prinsesje!

Over prinsesje gesproken, in de winkel hebben we echte prinsessen haarknipjes. Allemaal stuk voor stuk met de hand gemaakt en allemaal even mooi. En allemaal even bijzonder.
Ze zijn ( voor zover we kunnen zien ) heel geschikt voor alle haartypen