Veilig betalen met:
Veilig betalen met

Volg ons op Facebook:
Volg ons op facebook

Home Contact
Winkelwagen:

(0) artikelen

Veelgestelde vragen

 
Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten EUR 3.95 maar voor bestellingen boven de EUR 50.00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 
Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of ongedaan maken?
Wanneer je na een aankoop tot de ontdekking komt dat er iets niet is gegaan zoals je wilde, neem dan contact met ons op en we maken het voor je in orde.
 
Kan ik mijn bestelling retouneren als het niet is, wat ik had verwacht?
Je kunt bestellingen binnen 14 dagen retourneren.
 
Moet ik een account aanmaken om te bestellen?
Dat hoeft niet. Ook zonder je te registreren, kun je een bestelling plaatsen bij Baby en Kind. Een account heeft echter wel een aantal voordelen. Wanneer je inlogt, heb je inzicht in eerdere bestellingen, hoef je bij een volgende bestelling niet opnieuw je gegevens in te voeren, kun je een verlanglijstje bijhouden en nog meer.
 
Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan wordt je bestelling nog diezelfde dag verzonden. Bestellingen worden doorgaans de volgende dag bezorgd, ook op zaterdag.
Heb je gekozen voor de betaalmethode 'bank vooraf overgemaakt'? Dan versturen we jouw bestelling zodra je betaling is ontvangen op IBAN: NL98 RABO 0151 8436 43.
 
Babyenkind respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonsgegevens worden opgeslagen in het klantenbestand van babyenkind om de afhandeling van bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Babyenkind verklaart discreet met deze gegevens om te gaan en ze niet onnodig aan derden te verstrekken/verkopen. Enkel gegevens die nodig zijn om bestellingen uit te voeren, worden aan derden verstrekt.